Към правителството има вот на голямо доверие и съжалявам, че се

...
Към правителството има вот на голямо доверие и съжалявам, че се
Коментари Харесай

Борисов: Към правителството има вот на голямо доверие

Към държавното управление има вот на огромно доверие и скърбя, че се изгубиха толкоз дни, само че това е парламентарна процедура и го има в Конституцията. Чух се с Петков, не желаех да има спекулации с това, че няма да съм в пленарна зала за вота на съмнение, само че имаше голямо болшинство в поддръжка на кабинета. Вотът не мина на първо място поради Българска социалистическа партия. Това съобщи Бойко Борисов от Разград, съобщи кореспондент на " Фокус " .

" Госпожа Нинова си разреши да каже, че всичко в енергетиката се дължи на мен. Да, стабилността се дължеше на нашето ръководство. ГЕРБ не е във властта от 3 години, Нинова беше министър, по какъв начин ние ще сме отговорни? Тези 3 години празнина ли е? Какво свършиха за това време? Защо 3 години няма ПВУ? Ако го бяха приели, нямаше да има проблеми. Те го отхвърлиха, с цел да одобряват Джемкорп. Сега вършим най-хубавото. Нищо по-здраво от нашата сглобка не може да се построи ", уточни Борисов.

По думите му Петков и Василев не си държат на думата, всеки ден съм заставен да давам отговор на обвинявания, за които те си мълчат. " Разбрахме се водачите да не участваме в предизборната акция с опциите, които имаме. Исках Василев да е финансов министър, с цел да е по-здрава сглобката ", безапелационен е той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР